Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Ping

sandra21226

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam co nie zrobie mam 999 pingu wszystko na low i dalej duzy ping mam rozdzialka najmniejsza jaka sie da tez ping nwm co mam zrobic wszedzie mam normalny ping a w Warrocku duzy ;/

Opublikowano
W wr jest tak, że jak jesteś połączony z graczem przez serwer(Ty-serwer-InnyGracz) masz ping 999, jeżeli jesteś połączony p2p czyli od razu z graczem(Ty - Gracz)masz normalny ping. Z tym raczej nic nie zrobisz.
by hackerX.

26_23_23_logompc.png

Opublikowano

Kolejną rzeczą jest to, że ping 999 to bug.. Kiedyś też miałem problemy z pingiem, widziałem u wszystkich 999, albo przez połowę gry 0 pingu. Znalazłem na tym forum TuT o poprawieniu działania internetu (czy coś takiego), zastosowałem się do porad zawartych tam i od tamtej pory (czyli od przeszło 2 lat) nie widziałem u nikogo trzech dziewiątek, ani też 0. Większość ma zielony ping, a największy ping jaki od tamtej pory u kogoś widziałem to <600. Jestem lewy w szukaniu takich rzeczy, więc nie obiecuję, że pomogę, ale spróbuję poszukać tego TuTa. ;)

Opublikowano

2. Masz podczas gry , tzw. lagi , ściny obrazu itd. ? Masz ping 999 ?

• Przeczyść komputer programem CCleaner i Odkuracz.
  • Użyj programu Advanced System Care!
  • Użyj programu typu GameBooster.
  • Wyłącz wszystkie zbędne aktywne programy ( typu. gadu gadu , skype )
  • Dodaj War Rock do wyjątków antywirusa.
  • Użyj programu 5StarGameTuner
  • Zmień ustawienia gry na low lub medium .
  • Zainstaluj najnowsze sterowniki do swojej karty graficznej.

Jeżeli nic z tych rzeczy nic nie pomaga , może to być wina nie nasza , lecz dystrybutora :)

W wr jest tak, że jak jesteś połączony z graczem przez serwer(Ty-serwer-InnyGracz) masz ping 999, jeżeli jesteś połączony p2p czyli od razu z graczem(Ty - Gracz)masz normalny ping. Z tym raczej nic nie zrobisz.

by. hackerX

http://www.mpcforum.pl/topic/813986-tut-najczesciej-zadawane-pytania-zwiazane-z-war-rock/#entry5991509

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...